OBEY introduceert een nieuwe “anti -haat” -collectie om 2021

af te sluiten, aangezien 2021 afneemt, heeft Shepard Fairey’s Obey een laatste techniek in petto. OBEY is terug met een vakantie 2021-capsule ter ondersteuning van de campagne “Anti-Hate”, totaal met een verscheidenheid aan kleurrijke thema’s die zijn ingesteld in verschillende relaxte silhouetten.

In deze beperkte capsule zien we twee hoodies, twee paar bijpassende trackbroeken en twee afzonderlijke sweatshirts, die allemaal een verscheidenheid aan zowel gedrukte als geborduurde details functioneren.

Afbeelding via OBEY
Leidend de collectie zien we de hoodies opdagen in zowel zwarte als gebroken witte tinten. Aan de voorkant zien we een verscheidenheid aan ontwerpen, waaronder een dramamasker met twee gezichten, een gevlekte paddenstoel, een schorpioen, een aangepaste yin & yang, een palmboomgevangenis en van het programma “anti-haatcampagne” op de onderste gedeelte.

Afbeelding via OBEY
De trainingsbroek weerspiegelen enigszins exact dezelfde stijl als de hoodies met de toevoeging van een extra bloementhema en een klein gehoorzaam logo op de bovenbeen. Opgenomen samen met de trackset, zien we een sweatshirt met een slogan “Love Is the Cure” aan de voorkant.

De volledige collectie wordt momenteel aangeboden op de website van Obey. In ander nieuws, de honderden maken een knal met deze Adam-Bomb-verfraaide collectie.

Afbeelding via OBEY